You make me smile | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

You make me smile

Jag har verkligen en grej för jackor. Både jag och Amiya har verkligen jackor så det räcker och blir över. Zion också för den delen, många av hans är visserligen ärvda men alltså!!! Jag får inte nog av jackor.

Den här jackan fick Amiya av vår kompis Bella i födelsedagspresent och jag bara älskar den! Amiya sa “jag ser lite ut som en stor tjej nu” haha. Hon väljer nästan alltid helt själv vad hon vill ha på sig och idag ville hon ha det här. Jackan är från HM, en riktigt fin vårjacka och med ett fint tryck på ryggen tycker jag 🙂

Förresten, jag har precis upptäckt den här “fokus” funktionen på instagram kameran och Gud vilka bra bilder det blir! Jag kanske är lite efter men alltså wow, det ser ut som riktiga kamera bilder. Så nöjd att jag hittat den grejen 😁

Amiya – you always make me smile

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats