Vilka är ni o frågestund! | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Vilka är ni o frågestund!

Det är så himla härligt att få kommentarer som att någon uppskattar min blogg eller tycker om att läsa vad jag skriver 🙂 jag skriver mestadels för att jag älskar att skriva men också för att under min graviditet så kände jag att jag behövde skriva av mig, speciellt när jag bor i London och inte kan prata av mig på samma sätt med vänner och familj som jag gör när jag är hemma i Stockholm.

Så nu är jag nyfiken på vilka ni är? Jag vet vissa som har följt mig från start och det är så mysigt, men jag känner ju inte er. Skriv gärna kort om er själva, lämna bloggadress eller kanske Instagram så kan jag få chansen att kanske hitta några nya roliga bloggar att läsa och samtidigt få lära känna er! Ställ gärna någon fråga också om det är något ni undrar över eller om det är något speciellt ni vill att jag ska ta upp i bloggen. Får ofta frågor om London. Det skulle vara jättekul att veta om de e några av mina läsare som bor här också!?

Jag är så nyfiken 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Tack!! 🙂 Är beräknad 18/8… Men hooooppas bebis vill komma tidigare, inte det bästa att vara höggravid i 30 graders värme haha!

 2. Ellen

  Japp jag gick i B – vilket minne du har!! 🙂 Kerp up the good work med bloggen, kul & lättare att relatera till någon i samma ålder!

 3. Jenny

  Jag har bott lite överallt under mina år i london! Hackney, dalston, islington, nu de senaste åren i Leytonstone.
  Jaaa min dotter föddes 3 månader för tidigt så egentligen räknas hon som 3 månader men jag tycker hon e ganska tidig i sin utveckling. Kan nästan sitta upp själv, greppar saker, har börjat jollra o skratta och har precis lärt sig hur man vänder sig!
  Förresten ville jag tillägga att det tog mig ca 3 år minst innan jag började trivas i london. Inte lätt att hitta rätt folk, jobb etc! Eller vänja sig vid deras hus/lägenheter…
  Trodde aldrig jag skulle lämna london! Men när man blir lite äldre o har barn känns d som london bara e lite jobbigt! Så nu e det ute på landet som gäller…fast England tror jag aldrig jag kan lämna!

 4. Jessica

  Jag är 25 år och mamma till en liten Alexandra som är 6 månader och vi bor i Finland. Jag hittade din blogg via blondinbella om jag inte minns fel och jag fastnade direkt och har läst din blogg sedan det 🙂 Det är så kul att läsa om eran vardag i London och hur Amiya utvecklas. Hon är så söt 🙂

 5. Lisa

  23 år, väntar mitt första barn med min pojkvän som jag också träffat utomlands (Uganda) men som nu flyttat till Sverige. Började läsa din blogg då någon annan bloggerska på vimedbarn länkade den precis i slutet av din graviditet. Du skriver så bra och er lilla flicka är så fin! Kul att få hänga med och se lite av utvecklingen 🙂

  Instagram: lisaagustavsson
  Fråga: Skulle du/ni kunna tänka dig/er att flytta till Sverige i framtiden om det skulle fungera med din pojkväns andra barn?

  Ha en underbar dag 🙂

 6. Ellen

  Hej! Gick i paralellklass med dig i grundskolan och snubblade över din blogg på något vis. Väntar själv mitt första barn om en vecka och tycker det är intressant och spännande att följa ditt och Amiyas liv i London och Stockholm 🙂

 7. Susanne

  Läst din blogg ett bra tag nu. Brukar gå in på vimedbarn och bara klicka mig in på olika bloggar och fastnade för din. Jag själv var gravid när jsg började läsa fin blogg, beräknad någon månad efter dig.

  Jsg bor i Stockholm, Bromma. 27 år.
  🙂

  Hur är det med er kärleksrelation nu? Underlättar det för er att tyrone har barn sen tidigare och är trygg i faderskapet?

 8. Linn

  30-årig tjej som bor i London med 3-årig dotter och pojkvän. Kul att följa en annan London svensk med barn

 9. Fanny

  25år gammal, bor i Stockholm.. Väntar min första lilla bebis om 2,5 månad 🙂 hittade din blogg via en killkompis som hade gillat din sida på facebook precis när amiya kom 🙂 alltid kul att läsa och se frågor och “problem” som dyker upp i början, själv är jag lite nervös nu innan, ingen av mina vänner har barn ännu! Så jag lär mig lite via dig 🙂

  1. Isabella Portnoff
   Isabella Portnoff

   Vad spännande! Det kommer gå så bra så, man växer in i rollen som mamma och lär sig med tiden. Jag var orolig att jag inte skulle “passa” som mamma men jag älskar det verkligen. Det finns inget bättre 🙂 tveka inte på att ställa frågor om du har några!

 10. Martina

  Hej!! Jag har följt dig rätt länge nu, och gillar verkligen din blogg. Du har en jätte fin familj 🙂 även jag bor i London så alltid kul att läsa eftersom man känner igen sig på de ställena du är 🙂

 11. Jenny

  32 åring från Malmö. Bott i London i 11 år, de senaste 5 med min fästman (engelsman) o fick en dotter i januari. Precis flyttat till Yorkshire dock där mannen e från! Läser oxå för att vi hur en fel gemensamt. 🙂

 12. Sara

  Jag hittade din blogg genom en annan blogg, det var väl några dagar efter att du fött Amiya. Följer även dig på insta… sa82ve.

 13. Noell

  Borjade lasa da och da via blondinbella – kul med andra svenskar som bloggar om livet har! Upptackte sedan att du jobbat pa samma gym som Amee, som ar min bastis bastis.. Haha. It’s a small world!

  1. Isabella Portnoff
   Isabella Portnoff

   Men det är ju så knäppt! Är det Tanya du är vän med? Jag tyckte att jag kände igen dig- för visst kommenterade du på en bild på Facebook som Amee la upp? Världen är verkligen liten. Vart i London bor du ? 🙂

 14. Elin

  Jag började läsa för några veckor/månader sedan när Blondinbella länkade & så fastnade jag! Fick mitt tredje (!!) barn ungefär samtidigt som ni fick Amiya, kul att jämföra så här den första tiden. Roligt också med England som jag bott en del i tidigare.

 15. Sara

  Jag är 26 år och bor även jag i London med min man och vår lilla tjej. Vi har snart bott här i ett år så jag hade velat läsa om lite tips på “barnvänliga” områden och restauranger i centrala London. Jag vill gärna veta vad du tycker om föräldralivet. Är det som du förväntade dig? Vad har varit svårt/lätt? Hur känns det att uppfostra ett barn utomlands? osv.

 16. Sandra

  Jag är 20 år och bor i Birmingham tillsammans med min pojkvän! Jag kommer ursprungligen från Göteborg. Jag läser din blogg för att jag känner igen mig själv så mycket i dig samtidigt som att det känns närmare “hem” då du också är svensk och bor i England! 🙂 Men också för att stilla min baby fever.. Haha!

  Fråga:
  Hur har ditt och Tyrones förhållande påverkats/förändrats sedan ni fick Amiya? 🙂

 17. Ina

  Jag är 24 år gammal och bor också i London – Sedan fem år tillbaka ungefär. Jag har också Engelsk pojkvän som jag bor med här, men försöker få med honom hem till Stockholm så småningom! Älskar att läsa din blogg för igenkänningsfaktor, det är alltid roligt! Är nyfiken på hur du och Tyrone träffades och när du flyttade hit? 🙂 xx

Annons
stats