Vem är du och frågestund | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Vem är du och frågestund

Jag frågade igår: vilka är ni som läser min blogg och jag har fått jättemycket svar från mina läsare. Det är så kul att få chansen att “lära känna” de som läser min blogg då de vet rätt mycket om mig redan. Jag sa även att man gärna får ställa frågor eller säga till om det är något speciellt man saknar i min blogg. Så kör på, ös på med frågor och berätta vem du är och om du bloggar, lämna din bloggadress eller varför inte instagram, så kan jag få något nytt att läsa.

Jag är positivt överraskad över hur många det är som också bor i London eller någon annanstans i Storbritannien, som följer min blogg. Jag skulle så hemskt gärna vilja träffa alla londonbor och funderar starkt på att dra ihop något event framöver, finns det något intresse för det?

20140723-071206-25926473.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mona

  Hej Isabella!

  Jag hittade din blogg nar jag sokte runt pa en svensk i London . Jag heter Mona och har bott i London i ungefar tre ar . men narj ag blev gravid for ungefar tva ar sen , valde jag att foda mitt barn i Sverige . Sen dess har jag pendlat mellan Stockholm och London , sa jag forstar precis hur det ar for dig ! Tog en san lang tid for mig att vanja mig vid allt , da jag kanner att mycket ar olikt har .

  Kommer garna pa nagon event / traff om du fixar det for att dela med mig med mina tankar kring London / Stockholm .

  1. Isabella Portnoff
   Isabella Portnoff

   Hej vad roligt att höra ifrån dig. Det är alltid skönt att höra ifrån folk som sitter i samma båt som förstår en på ett annat sätt 🙂
   Ja, jag ska ta upp det på bloggen och så ska jag absolut försöka anordna någonting om det finns visat intresse.

   kram

 2. sophie

  Hej Isabella.
  Jag har följt din blogg i några månader .:)
  Hitta din blogg av en slump när jag sökte runt på google av någon anledning 🙂 som hade att göra med graviditet , England osv ..
  Jag är 24 år, kommer ifrån Helsingborg men bor sedan en månad tillbaka i Bristol.
  Väntar mitt första barn med min man som bor här. Är just nu i vecka 33 så min Bf är beräknad till den 12/9. 🙂

  vet fort inte om jag ska föda här eller hemma i sverige ,hur det blir med min föräldrapenning osv.

  Heter sosolantz på insta 🙂

 3. Maja

  Hej! Jag är lite sen med att presentera mig, men gör det nu ändå. Jag kommer från Göteborg, men bor numera i Stockholm, sen 3 år tillbaka. Har studerat Klassisk Sång fram till nu och har fått veta att jag är gravid (v 18 nu) med BF den 28 dec. Min fästman jobbar i London, så nu funderar jag såklart på att flytta dit (även om han kanske börjar jobba mer mot Paris så småningom). Jag tycker det är roligt att följa ditt liv i London eftersom att vi verkar ha ganska så många beröringspunkter och tänker att det vore väldigt roligt att träffa dig! 🙂 Kram

Annons
stats