Sådär härligt spontant | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Sådär härligt spontant


Igår gjorde vi i princip ingenting. Amiya var med mina föräldrar på landet under lördagen och kom hem söndagmorgon och då drog vi direkt till hennes danslektion. Den sista för den här terminen faktiskt, ja innan slutshowen som är om två veckor.

Efter det gjorde vi som sagt inte mycket. Min vän Sarah kom till oss å hängde vilket var jättemysigt men jag kände mig så trött å seg hela dagen. Jag skadade ju nacken i tisdags när jag spelade fotboll och har varit lite låg efter det, jag har haft så sjukt ont. Och pga den skadan inte kunnat träna eller så, så då blir jag liksom lite nere

Idag vaknade jag och kände nästan inte av smärtan i nacken/ryggen alls och kände mig väldigt taggad att hitta på något. Jag föreslog aquaria för Amiya som blev exalterad! Väl ute på djurgården så hamnade vi på nåt sätt inne på Gröna Lund istället för på akvariet. När jag såg att det var öppet tänkte jag bara åh va kul. Själv med båda barnen spenderade vi ungefär 4 timmar där inne. Det blev fullt ös! Barnshow, mat, gottis, spel och massa karuseller för oss alla 3.

Jag sa till Amiya att ljuga å säga att hon var 3 år så vi slapp betala dubbla åkband haha. Är det okej att be sitt barn att ljuga? Vad tycker ni?

Hon behövde aldrig svars på frågan för jag skötte snacket med alla som undrade vart hennes åkband va 😂 men hon hade lika gärna kunnat busta mig och då hade det varit såååp pinsamt. Äsch jag spenderade nog med pengar där idag i alla fall så där sparade vi in på några hundra haha.

Det blev verkligen en perfekt dag! Inget gnäll eller tjafs från något av barnen (inte för att dom brukar vara gnälliga) men allt flöt verkligen på! Jag föreslog att vi skulle ta båten till slussen sen för att få ytterligare en upplevelse så det gjorde vi och då somnade Zion. Han var helt slut! Väl hemma så fick vi sällskap av syrran som kom på middag. Med andra ord så har vi haft en suuuuperbra dag!

Lägger mig verkligen med ett leende på läpparna ikväll och känner mig genuint trött efter all frisk luft jag fått andats idag.

Godnatt på er ❤

Jag å min stjärna

haha alltså barnen på den här bilden…

Min minsta stjärna

Zion och Amiya leker alltid så fint med varandra. Hör utforskade dom pettsons hus/trädgård

Vad vore gröna Lund utan lite spel?

Så modig å satt själv i alla attraktioner då jag va tvungen  att sitta med Zion! Stora tjejen

Min lilla bebis å jag

Ä

.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats