Nyår | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Nyår

Här kommer lite bilder från vår nyårsafton. Vi hade en jättemysig liten nyårsfest hemma, allt för att jag tar varje tillfälle jag får för att fixa lite skojigt hemma. Jag har alltid varit så att jag gillar att folk hos mig och bjuda till på lite kalas eller fest. Nu var det visserligen bara jag, Tyrone, Amiya och Nylah, men då blir det liksom för barnen man gör det.

Tyrone hade lika gärna kunnat äta ugnsvärmd färdigpizza å sitta i sin mjukisdräkt liksom, men jag vill gärna klä upp mig och bad bokstavligt talat honom att gå å byta om innan vi skulle käka middag.

Vi var å storhandlade på dagen och jag hade planerat att laga toast skagen till förrätt som känns som så typiskt svenskt men då fanns det ingen dill eller rom i affären så jag blev på skitdåligt humör ett tag för att det inte skulle bli som jag tänkt haha, så töntig man är. Men det blev en god middag ändå och vi dukade vårt uppfällbara middagsbord med en gardin å så hittade jag lite konfetti som tjejerna fick sprida ut å pynta med.

Det är ju för dom jag anstränger mig liksom. Vi åt middag tillsammans sen fick tjejerna hålla tomtebloss ute på balkongen som dom tyckte var sjukt spännande. Vi stod där säkert en halvtimme. Sen fick dom röja runt och dansa till hög musik ett bra tag innan vi skulle köra hem Nylah. Jag tror klockan var typ halv tio när vi lämnade Nylah hemma hos hennes mamma.

Amiya höll igång när vi kom hem igen och vi åt dessert tillsammans. Klockan 12 var Amiya fortfarande vaken då hon hade ställt sig in på att se fyrverkerierna så vi tittade på dom från balkongen först för vi har en bra utsikt över centrala London och där dom smäller som mest, men sen började grannarna skjuta raketer precis bredvid vår balkong så hon blev lite skraj å ville titta inifrån fönstret.

Klockan var efter 1 när vi alla gick å la oss tillsammans och somnade på varandra i sängen. Nylahs mamma skickade sms och tackade för nyårskalaset som vi ordnat och sa att Nylah hade haft jättekul. Så det var kul å höra 🙂 Men för mig känns det som en självklarhet att ordna det roligt för barnen också när det är högtider, det är ju så jag är uppväxt liksom. Att man ändå anstränger sig lite för att det ska kännas speciellt och det blev det ju. Tjejerna hade verkligen jätteroligt och det är ju typ det ända man behöver som förälder, att se barnen ha kul. Det lever man länge på 🙂

 

Tjejerna fick hjälpa att duka bordet


Jag och min älskling

 Jag såg ut som en levande discokula haha, men älskar ändå klänningen. Jag fyndade den på Bikboks rea för 49kr, så värt!!

 

Posarna

 

Amiya tjatade i flera dagar om att få ha på sig sin rödglittriga klänning så hon var riktigt nöjd när hon fick sätta på sig den på nyårsafton. Hon sprang runt å sa att det var “someones birthday” för att allt kändes lite festligt, 😛

 

Jättespännande med tomtebloss!

 

 

“Say cheese Nylah, gör det” säger Amiya här hahah

 

Fina, glada tjejerna

 

 

 

En riktigt lyckad kväll!

xxx

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats