Från Stockholm till London

Vecka 19

Vecka 19 idag!!! Tiden går så sjukt fort, jag vet, fett uttjatad mening här på min blogg, men jag kan inte fatta att jag nästan gått halva tiden redan.

En stor skillnad på att vara gravid med andra barnet än med första är att det inte finns lika mycket tid att tänka på att man faktiskt är gravid som första gången du väntar ett barn. Nu har jag ju redan Amiya att fokusera på och vi pratar ju självklart mycket om den kommande lilla bebisen, men jag hinner inte ens blinka och så har det passerat ytterligare en vecka. När jag var gravid satt jag som fastklistrad vid gravidappen och kollade frenetiskt om jag gått in i en ny vecka typ varje timme varje dag haha, även fast jag visste vilken dag varje vecka som den visade ny vecka.
Magen växer och nu börjar det bli nästintill omöjligt att ligga på rygg, jag får andnöd typ. Minns att det blev så rätt tidigt för mig med Amiya också. Jag börjar känna mer och mer sprattel där inne för varje dag men inte så mycket än så länge. Men det kan vara världens mysigaste känsla!

Bilder jag tog på gymmet igår, som sagt, måste bli bättre på att ta lite finare bilder på magisen. 

XxX

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Perra

    Grattis till bebis!
    Min kompis tog gravidbilder med sin karl. De använde sig av Oddbrownfoto, om jag minns rätt. Vart superfina bilder. Hon bor i Sthlm så jag tror fotografen håller till där med.

stats