Från Stockholm till London

I väntan på pappa

Så fort Amiya hörde Zion vakna i morse  så kröp hon ner i hans säng till honom för att gosa. Dom är verkligen så himla glada i varandra och 99% av tiden så funkar allt verkligen så himla bra mellan dom. Amiya är väldigt mån om att han ska må bra och att han får ha leksaker att leka med eller se till att han inte gör saker han inte får. Det är klart att hon också får damp ibland när han kör över hennes fötter för åttioåttonde gången på en dag eller när han försöker rycka hennes leksaker. Men för det mesta så brukar hon hantera det väldigt bra och det känns som att lite tjabbel syskon emellan bara hör till.

Det ska bli så himla spännande att se hur det blir när han börjar gå och ta för sig lite mer. Hon blir så glad när hon ser att han lär sig något nytt och hon hjälper gärna till att peppa när vi nu försöker få honom att lära sig att krypa. Igenom alla dessa faser så har hon blivit överväldigad när han lärt sig något nytt. ”Jaaaa mamma han kan vända sig om” eller ”Maaammaaaa han sitter ju upp helt själv”. Och han blir så otroligt glad av Amiya. Han skrattar så mycket med henne. Så himla gulligt att se deras kärlek till varandra. Jag hoppas den bara kommer att bli starkare och större med tiden.

Idag blev Amiya så glad när Zion stod upp själv i sängen att hon hoppade av glädje! Zion blir så mallig när han får stå upp haha.

IMG_7924 IMG_7925

 

Stor och Liten

IMG_7926

 

Världens gosigaste bror och syster

IMG_7928 IMG_7929

 

 

Snart bär det av till gymmet för mitt sjätte träningspass och sen kommer ingen mindre än min ÄLSKLING hit. Äntligen!!! Nu var det nästan två månader sen vi träffades och Amiya är också så exalterad att träffa Daddy, såklart

Puss

xxx

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats