Från Stockholm till London

En riktigt tidig morgon

Att väcka den här lilla sömntutan på morgonen är ingen lek, hon är ju van att få sova så länge hon vill och hittills har vi bara lämnat klockan 9 på förskolan. Då brukar barnen redan vara ute i parken och man lämnar där liksom. Idag börjar vi lämna redan vid 7-tiden pga att jag kommer jobba många tidiga morgnar. Så i morse blev det inte till att lämna i parken utan jag fick lämna henne på förskolan, men det blev nästan jobbigare att säga hej då för Amiya då eftersom hon var den första på plats. Det kändes lite jobbigt för mig också men jag vet ju att hon har det bra där och varje gång jag hämtar är hon på superbra humör och berättar alltid glatt om hur bra och roligt hon haft det.

Men jag är inte den som står kvar och äschar mig över att lämna henne utan det blir ett snabbt hejdå, en kram och en puss för att inte dra ut på det och det funkar med henne. Jag vet att hon slutar gråta när jag gått! Så gulligt, så fick jag ett mms med en bild på Amiya från hennes pedagog runt 8-tiden där han skrev att hon mår bra. Då blir man glad som förälder 🙂

Jag är inte heller van att gå upp såhär tidigt för den delen men man vänjer väl sig. Just idag jobbar jag inte heller så det känns skönt. Jag håller på att bakar bröd just nu och sen så ska fixa lite saker jag behövt fixa ett tag och träna tänkte jag. Sen hämtar jag henne redan vid 2-tiden, så det blir mysigt.

Amiya drog täcket över huvudet ty p 10 gånger innan jag fick upp henne ur sängen haha men väl uppe så var hon glad!

DSC_0275

xxx

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats