Från Stockholm till London

Fredagsfix

Sitter på bussen påväg hem till vår lilla lya här i London. Det känns som att det redan är kväll, min dag började riktigt tidigt idag då Amiya bestämde sig för att vakna och bajsa klockan 6 på morgonen och sen kunde hon inte somna om haha. Jaja, jag har ju tur nog att hon sover relativt länge vanligtvis så kan väl inte klaga men vi somnade så fruktansvärt sent igår, så det känns ju typiskt. 

Kom även på under morgonens gång att vi hade återbesök på sjukhuset för amiyas nyckelben så det blev stress iväg hemifrån efter frukosten för att dra till sjukhuset. Amiya lekte med några andra barn väl där i väntan på vårt möte och vi träffade en liten kille som precis fyllt ett spm Amiya blev helt förälskad i. Han var dock väldigt liten och kunde knappt sitta upp medan hon sprang runt och hade sig så plötsligt kändes hon jättestor! Kan inte fatta att hon fyller 1 år imorgon!!!

Så på ett sätt var det väl lika bra att vi kom hemifrån tidigt för idag har vi massa att fixa inför imorgon då vi ska ha lite kalas hemma med tyrones familj 🙂 men dom är gulliga, alla har erbjudit sig att ta med mat och så ska jag stå för tårtorna. Skönt känner jag, vet inte hur jag hade hunnit annars. Vi ska äta karrbisk mat som vi alltid gör när vi ses. Grytor, lamm, friterad kyckling, rice and peas, coleslaw mm.. Mums!

Efter sjukhuset så har jag sprungit lite ärenden och köpt lite grejer och även gått förbi gymmet för att säga hejdå till alla och lämna lite grejer till Judie, chefen där. 

Ska försöka baka tårtorna idag om jag orkar. Annars får jag göra det imorgonbitti. Tyrone slutar nämligen ovanligt sent för att vara fredag så jag måste fixa själv. Så tråkigt haha.. Men ser framemot morgondagen, som sagt, kan inte fatta att hon blir hela 1 år! Min stora lilla tjej…

   

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats