Från Stockholm till London

Private brunch

Hej alla fina! Ligger i badet efter en mysig morgon med småtjejerna. Tyrone kom nyss hem från jobbet och jag har precis lagt mig i badet efter att ha badat både Amiya och Nylah 🙂

Amiya sov från 21.30 till 05.30 och när jag hade gett henne mjölk i morse så sa Tyrone, gå oxh lägg dig i det andra rimmet om du vill så kan jag vara vaken med henne, jag ska ändå gå upp snart. Hur skööööönt?! Jag sov till kvart i nio, då jag hörde Nylah tassandes utanför dörren. Så vi åt frukost och Amiya vaknade inte förrän halv 10. Jag känner mig så utvilad!

Klockan ett ska jag vara på brunchen jag pratade om tidigare i veckan. Det ska bli kul, känner bara en tjej där så det blir spännande att träffa lite nytt folk, både svenskar och engelsmän.

Jag är fortfarande förkyld men mår äntligen bättre och har ingen feber alls nu. Igår var jag ute oxh shoppade lite, till mig själv. Tyrone sa att han betalade om ja ville handla lite nytt. Jag brukar alltid säga nej (vet inte om det är typiskt svenskt att vi tjejer alltid ska visa oss så självständiga) men igår köpte jag några plagg faktiskt. Kan visa senare ikväll vad det blev.

Amiya, Nylah och Tyrone ska iväg till ett lekland, där dom var förra helgen också. Clown town som det heter. Men den här gången får ju Amiya följa med, hon tycker nog det är kul där, hihi. Kommer sakna henne under dagen men det ska bli skönt att vara ifrån henne lite också och få lite tid för mig själv och med andra vuxna haha. Sist jag var ifrån henne så tog hon ju inte flaska, men det gör hon ju nu. Det är så skönt att veta att hon inte behöver mig för att amma utan att hon klarar sig lika bra med pappa nu! Äntligen!

Nu måste jag skynda mig så jag hinner fixa mig tills att det är dags att dra! Ja vet inte ens vad jag ska ha på mig än hihi.

Hörs senare

xxx

Lite bilder från igår 🙂
IMG_6284.JPG

IMG_6289.JPG

IMG_6296.JPG

IMG_6298.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elsa

    Hej Bella!
    Jag måste bara få säga att jag älskar hur ärlig och öppen du är i din blogg.
    Att allt inte är ”en dans på rosor” Hela tiden!
    Jag har följt dig +några andra på samma blogg portal du är på..
    Och du är den enda som verkligen keeping it real!!
    Sen har ni ju världens sötaste dotter, otroligt vacker.
    xx.

    1. Isabella Portnoff

      Hej Elsa! Gud vad kul att höra, jag försöker skriva så öppet å ärligt som möjligt 🙂 jag vet att det förberedde mig bättre inför min dotters ankomst att veta att allt inte kommer va super härligt hela tiden, alla omkring mig var så öppna så jag tycker att alla ska veta att de inte alltid är lätt men att den självklart också är fantastiskt! Tack snälla för din fina kommentar det värmer 🙂 kram

stats