Från Stockholm till London

Utvilad!

Igår matade jag Amiya en sista gång innan nattning, bara de att hon vägrade somna hon vill alltid vara med mig och Tyrone. Typ sitta i soffan med nappen och filten å somna där… Så vi satt i soffan igår vid halv nio snåret, till slut sa han, Bella gå och lägg dig, du behöver vila! Jag lägger Amiya.

Alltså fyfan vad skönt det var.. Jag gick in till ett tomt och mörkt sovrum och la mig i vår stora säng. Jag tror jag somnade på en gång! Nu vaknade jag kvart i åtta och känner mig så otroligt utvilad. Visserligen har jag fått vakna vid ca 3 tillfällen inatt för att amma, men har säkert ändå fått i alla fall 9 timmars sömn. Så skönt! Känner mig som en ny människa. Sover också alltid bättre och djupare när jag har tränat dagen innan, vilket jag gjorde igår.

Idag ska jag träffa en av Tyrones systrar, Chantelle, vi ska åka hem till Tyrones pappas sambo, Pat, som så gärna ville ses och gosa med Amiya! Hon är den ända pensionerade ”släktingen” till Amiya så hon säger alltid att vi måste umgås eftersom hon har all tid i världen 🙂 det är många som frågat om inte Tyrones mamma och pappa kan hjälpa till att ta hand om Amiya när hon egentligen ska gå på dagis och de, men Tyrones mamma och pappa dom är ju bara 52 år och har lång tid kvar till pensionen, haha. Ja man skulle kunna tro att dom var äldre eftersom att Tyrone är 35, men dom fick barn tidigt…

Kul att Amiya fortfarande sover förresten och här ligger jag och skriver, klarvaken. Ska nog försöka sova lite till nu när jag har chansen.

Vi görs lite senare!

Xx

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats