Häromveckan fick jag hem ett bud ifrån GEA’s med *trumvirvel* FÄRDIGSKIVAD blodpudding! Hur nice!?
Jag äter inte ofta färdig mat utan försöker att laga det mesta från scratch men ibland så är det så himla skönt att steka på färdiga köttbullar, potatisbullar eller ja som nu, blodpudding! Amiya och jag är båda väldigt förtjusta i blodpudding och varför har man inte kommit på färdigskivad blodpudding förräns nu? Det är ju så svårt att få till jämna, fina skivor när man skär själv och alla får olika stekgrader
Det här var i alla fall bland det smidigaste jag testat för man kan inte alltid stå och laga hemmagjorda köttfärsbiffar med världens alla tillbehör om man är mänsklig.
i budet kom även ett recept från ingen mindre än kocken Mattias Larsson. Servera blodpuddingen med bacon och smörstekt palsternacka, rödlök och äpple å sen självklart rårörda lingon (eller lingonsylt).
Alltså MUMS!!! Amiya åt ALLT, till och med palsternackan. Och allt går på mindre än 20 minuter 🙂