Från Stockholm till London

Middagstips 

Igår hängde jag en stund med min fina vän Sophia efter jobb och innan hämtning, så skönt att få sitta ner å snacka lite själva. Det är inte ofta man hinner det när man har Amiya med sig som alltid får all uppmärksamhet haha. Hon följde med för att hämta henne på föris och sen blev det en snabb tur ner på stan.

Det var så roligt, jag skulle bara lämna tillbaka en jacka på hm, men vi hittade ett par frozenboots på rean som vi inte kunde motstå! Men till det roliga, Amiya ser ju självklart massa fint som hon vill ha och tydligen så sa jag sist när vi var på stan ”du kan fråga pappa när han kommer” för det fick jag höra igår hahah. Hon såg prinsessklänningar och utbrast ”inte köpa nu mamma, pappa kan köpa” jag döööör. Barn lägger verkligen allt på minnet.

Anyways. Vi promenerade hem efter vi sagt hejdå till Sophia och väl hemma blev det bad för Amiya och sen matlagning. Hon älskar ju verkligen att laga mat med mig och insisterade på att hjälpa.

Vi lagade stekt laxfilé, sötpotatismos, vitlöksfräst grönkål och fetaostkräm. Så himla gott och det är lätt en av amiyas favoriträtter. Det går så fort att laga också! Sötpotatis kokar mycket fortare än potatis och medan laxen och kålen  fräser i pannorna så gör man fetaostkrämen. Vi blandade fetaost, gräddfil, vitlök, citron och kryddor. Salt, peppar, timjan och rosmarin.

Mummmmsssss! 

XxX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats