Från Stockholm till London

Första jobbdagen

Åh, idag jobbade jag min första arbetsdag här i Sverige på flera år. Det känns så skönt att få komma tillbaka till ett jobb och känna att man gör någonting meningsfullt utöver att vara mamma 24/7. Också att få sakna sin lilla tjej under dagen och hämta henne på förskolan och mötas med ett stort leende och en bamsekram.

Förskolan går jättebra för Amiya säger hennes pedagoger. Hon äter och sover bra, ibland saknar hon mig men det går över fort och hon har fått flera vänner som hon pratar om när jag hämtar henne. Så himla mysigt! Varje morgon när jag lämnar blir det mindre och mindre gråt och idag var hon inte alls lika ledsen. Det var mer ett ledset ”mamma” när jag gick. Men jag ser till att göra hejdå-processen så snabb som möjligt för jag vet att så fort jag går så blir hon glad igen.

På lördag ska jag jobba igen och då får Amiya vara hemma med mormor. Sån lyx att få hjälp av sina föräldrar med Amiya. Hon älskar ju att vara med mormor och morfar 🙂

Längtar liksom till att få jobba, jag tycker verkligen om att jobba och att få tjäna mina egna pengar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Lycka till :-)) Jag är också lite sugen på att börja jobba igen efter 3 år men du vet hur det är här i England. Går jätte bra för min lilla tjej också på preschool fast hon går bara 15 Tim.

    1. Isabella Portnoff

      tack!! jaa jag förstår verkligen dig, man vänjer sig konstigt nog men förstår att det kliar lite i fingrarna efter tre år hemma. Va skönt att hon börjat 15 timmar på förskolan i alla fall 🙂

stats