Zion sover i eget rum | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Zion sover i eget rum

Igår hade vi besök på BVC för Zion skulle ta det här rota-vaccinet som man får i munnen. Dom vägde och mätte också och Zion väger nu nästan 6 kilo. 5975gram för att vara exakt och han är 61 cm lång. Han följer sin kurva bra men det hade jag inga tvivel om. Jag känner att han växt och han är en nöjd och glad bebis generellt. Min lilla Zion!

Allt är så annorlunda med bebis nummer två. Man har ju inte alls lika mycket tid för den lilla eftersom att man också har fullt upp med en treåring som för det mesta är helt underbar men som också går igenom lite treårstrots just nu. Testa gränser och säga nej verkar vara Amiyas hobby numera, man kan ju verkligen bli galen och tappa tålamodet helt. Men försöker  köra omvänd taktik och att förbise det för det mesta och ignorera om hon håller på. Men ibland bara tappar man det!

Hon är däremot världens bästa med Zion, omhändertagande och uppmärksammar allt han gör. Så fin storasyster verkligen. Zion är också en väldigt snäll och glad bebis för det mesta och nu när jag ger ersättning för det mesta så är han verkligen mer nöjd än innan. Den största skillnaden med honom och Amiya i den här åldern är att Zion faktiskt har fattat skillnaden på natt och dag och gjorde det rätt tidigt. Det gjorde inte Amiya första tiden minns jag. Hon gnällde aldrig på nätterna men hon var vaken, så det blev inte så mycket sömn för mig.

Nu däremot så gör jag något jag ALDRIG skulle gjort med Amiya. Zion sover i vardagsrummet intill vårt sovrum här hos mamma och pappa. Han sov helt enkelt inte bra när han sov i samma säng som mig. Nej utan han sover som en stock i sitt babynest på soffan och jag sover med öppen dörr så jag hör så fort han ger ett litet knyst ifrån sig. Hittills vaknar han bara 2-3 gånger per natt och då sover han ungefär mellan 21.00 – 08.00. Han somnar om igen så fort han fått lite mjölk och ibland är det bara nappen han vaknar för. Det är helt underbart. Jag känner mig lite taskig som inte har honom vid mig när vi sover då jag själv tycker det är såå himla mysigt men måste erkänna att både jag, Amiya och Zion sover bättre på det här viset och det är så skönt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats