Vårt lyckade adventsbak | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Vårt lyckade adventsbak

Igår när vi var hemma hos Bella så bakade vi både saffransbullar och kolakakor med saffran och russin i. Det blev verkligen lyckat, trots att vi lät barnen kavla, smöra och sockra deras egna bulldeg haha. Någonting som Bella tipsade om som vi gjorde var att bre lite sirap på bullarna när vi tog ut dom ur ugnen. Det blev sååååå gott!

Min rastlöshet tog över när jag och Amiya kom hem till mamma och pappa så vi satte oss faktiskt med mamma typ runt 19.30 tiden för att baka pepparkakor, haha. Jag kunde bara inte hålla mig. Vi satte på julmusik och bakade lite peppisar. Det tyckte Amiya var jätteroligt 🙂

Hemma hos Bella, Amiya får kavla bulldegen själv!

img_6745.jpg img_6742.jpg

Dags för pepparkaksbak, är jag den ända mamman som ställer mig å bakar  med mitt barn runt 8 på kvällen?? hahahimg_6772.jpg

Ser ut som att jag e redo att smälla till henne med kaveln haha, så var inte fallet, jag lovar!! img_6770.jpg

Lilla härmapan, älskar att umgås med henne så mycket!img_6771.jpg img_6766.jpg

Amiya kan själv (med lite hjälp från mormor)img_6755.jpgStora peppisar
img_6763.jpg

Min lilla pepparkaksgummaimg_6775.jpg

img_6778.jpg

Vårt första adventsljus
img_6791.jpg


Saffransbullarna!

img_6789.jpg

img_6786.jpg

img_6792.jpg

img_6788.jpg

Jag är bättre på att baka än att äta mina bakverk däremot, jag är mer för att äta degen och smeten när jag bakar haha, men idag har vi faktiskt fikat lite nu på kvällen med bullar och pepparkakor. Muuummmss!

xxx

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats