street wear | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

street wear

Många frågar ofta när dom ser Amiya, vart jag hittar alla söta kläder. Jag handlar lite överallt och dessutom gillar jag olika stilar. Men det blir nog mest H&M, Primark och Lindex. Sen får hon ju mycket av våra familjer.

Jag är ingen som köper massa dyrt till Amiya då jag känner att det är onödigt eftersom att det smutsas ner och blir för litet snabbt. Dessutom köper jag alltid större storlekar så hon kan ha det längre!

Här är vi ute och busar på våran bakgård. När det är fint väder och jag inte har något speciellt planerat på förmiddagen brukar vi bara gå ner på våran fantastiska gård. Där kan hon leka på lilla lekplatsen med rutchkanan och andra grejer samt gunga om hon vill. Men framförallt springa runt i gräset och leka med blommorna. Tycker det är så viktigt att hon får vara ute varje dag! Jag skulle nog inte heller klara att hålla mig hemma hela dagen..

Här ser ni hårbandet igen. Det är egentligen mitt. Jag har ett svart och ett rött, men det går ju att knyta så att det passar henne också. Så gulligt!

 

 

 

Mjukisdress: Kappahl

Tshirt: River Island

Skor: Dunlop (från sports direct här i London)

 

      

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats