Sista dagen... | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Sista dagen…

Heej alla finisar!

Igår startades vimedbarn upp igen efter ett avbrott, då något gått snett med elen eller hur det var. *tjejen med koll* det var i alla fall inte vimedbarns fel, utan det hade med sånt som är utom deras kontroll att göra. Så vet ni det 🙂

Igår var en härlig dag. Jag fick äran att träffa min barndomsvän Alexandras nyfödda lilla Liam, 3 dagar gammal!!! Snälla vad söööt och liten. Har glömt att Amiya någonsin har varit sådär pluttinuttig! Amiya kändes plötsligt som en jätte haha 🙂

Vi promenerade efter lite mys hos Alexandra in mot Östermalm för att möta vår andra vän Sofia som vi också hållt ihop med från barndomen. Hon mötte oss snabbt på sin lunchrast för att få träffa bebisarna, framförallt de nya lilla tillskottet då. Jättekul att hinna träffa henne också innan jag åker!

Jag och Alexandra åt därefter lunch på fresco och sen kom hennes kille George och hämtade henne för att åka hem och jag och Amiya åkte också hem och umgicks med min pappa lite.

Sen bar det iväg mot min vän Sara och hennes kille, Philip och på vägen mötte jag upp Nicco 🙂 så mysig kväll! Vi åt middag som Sara fint ordnat och sen var det dags för Amiya att sova så jag la henne i Saras säng så vi kunde stanna en stund. Vi drack te, åt choklad å snackade en massa. Sen var det dags för mig och Nicco å Amiya att röra oss och jag bara hoppades på att hon skulle fortsätta. Det gjorde hon, hela vägen hem till min säng 🙂 puhh!

IMG_9432.JPG

IMG_9434.JPG

IMG_9438.JPG

IMG_9446.JPG

IMG_9449.JPG

IMG_9471.JPG

IMG_9460-0.JPG

IMG_9457-0.JPG

IMG_9461.JPG

IMG_9466.JPG

IMG_9467.JPG

Så.. Idag är det min sista dag i Stockholm för denna gång kan jag säga. För tidigt i morgonbitti ska pappa skjutsa ut mig å Amiya till Arlanda för hemfärd till London. Jag ska hänga med syrran ikväll, vi har fixat barnledigt under kvällen och planerar middag eller bio, eller både och. Så mysigt!!!

Vi hörs under dagen!

PS. Idag är sista dagen för min tävling på instagram, där ni kan vinna en girlang med valfritt namn / valfri text. Missa inte!!! Klicka här!!! för att komma in på min instagramsida. Tävlingsinlägget ser ut såhär:

IMG_9205.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats