Söndagshäng! | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Söndagshäng!

Äntligen kväll!

Är helt slut efter allt tjo och tjim idag.

Eller borde säga efter den här veckan. Amiya har varit så jäkla prövande senaste veckan. 6 tänder som tränger upp på samma gång ur tandköttet har inte varit någon höjdare direkt. Gnäller så fort inget är precis som hon vill och över minsta lilla. Inte likt min dotter direkt. fy vad man tappar tålamodet som mamma ibland men så efter nån minut så vill man bara pussa ihjäl henne! Min lilla galning.

 Vi vaknade rätt tidigt och bestämde oss för att ringa Nylahs mamma för att kolla om vi kunde ta med henne till leklandet Clowntown så hon och Amiya kunde leka lite. Så vi snabbade oss och slängde i oss frukost och drog iväg för att hämta Nylah för att ta oss dit innan halva London dök upp där. Det var redan rätt mycket folk när vi kom dit men det gjorde ingenting. Tjejerna sprang runt som galningar och lekte med varandra och jag och Tyrone busade med dom. Än så länge kan man ju inte riktigt låta Amiya springa runt själv haha.

Vi hade med oss lite leftover kyckling från nandos och beställde lite pomfritt där och åt lunch tillsammans mitt i allt liv. Det var verkligen så sjukt mycket folk och vid några tillfällen så märkte man på Amiya att hon nästan tyckte att det blev för stimmigt. Men hon var trött också för vi hade varit vakna ganska länge vid det laget och efter lite mer lek så bestämde vi oss för att dra oss.

Utanför Clowntown har dom en superstor Tescos där man kan handla allt från mat till hemgrejer och leksaker så vi gick in dit snabbt för att kolla efter lite grejer bland annat flip flops och gummistövlar till Amiya, billigt å bra hihi och så handlade vi lite mat också, sista matshoppingen innan vi åker till IBIZA om en vecka! Weeiii.

Sen bar det av hemåt med tjejerna och dom har lekt nonstop hela kvällen. Jag och Tyrone har turats om i köket och förberett mat inför veckan och lagat kvällens middag. Vi åt en härlig familjemiddag med alla tre barn! Jag ser verkligen fram emot att få åka utomlands med alla tre så Amiya får spendera mer tid med de båda. Framför allt Tyrhys som man inte ser så ofta längre!

Nu har Tyrone droppat av Nylah hemma hos hennes mamma och Amiya somnade på en gång när dom gått, hon var helt slutkörd verkligen. Det är jag också. Jag ska mumsa i mig lite chokladbollar som jag bakade igår och bara slappa i soffan nu med Tyrone. Barnen har ju lov nu så Tyrhys är också här men han är inne på sitt rum för det mesta, 14 år liksom, det känns som att jag var 14 igår haha. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll så jag är piggare imorgon. Tänkte gå till öppna förskolan med Amiya på morgonen. Det var ett tag sen nu faktiskt…

Här är några bilder ifrån dagen. Det är så svårt att få till bra bilder numera på sprallbönorna!

Superlycklig tjej på väg till Clowntown!
DSC_0860

“Kom tjejer så ska vi ta en fin bild”

DSC_0861

Försök 1, Amiya ba “släpp miiiig”

DSC_0863

Försök 2, “men släpp dååå” 

DSC_0864

Försök 3, Nylah vill verkligen få en fin bild och Amiya vill verkligen inte stå still en sekund haha.. Jag gav upp!

DSC_0865

 

Spontana bilder blir alltid bättre…


DSC_0866

Inne på Clowntown, Nylah hjälper Amiya att klättra!

DSC_0869

Bollhavet är alltid en hit!

DSC_0870

DSC_0871

DSC_0873

DSC_0875

DSC_0876

 

“I wanna climb by myself daddy!”

DSC_0877

Helt slutkörda båda två efter allt stim och stoj!

DSC_0878

Amiya i hennes nya gummistövlar. Så lycklig över att kunna plaska i vattenpölarna för en gångs skull. Hon ville inte ens ta av sig skorna när vi kom innanför dörren haha.

DSC_0882

DSC_0885

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Gud så härligt. Brukar också ta med lillan på olika lekland men de är alltid fullt, that’s London for yah. Kan rekommendera Eddie Catz. Hoppas öppna förskolan är öppen idag. Vår är stängd pga lov.

Annons
stats