Snart går vi på sommarlov | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Snart går vi på sommarlov

Två dagar kvar på förskolan innan vi tar sommarlov. Det  känns så sorgligt på nåt vis att säga hejdå till förskolan. Det är sorgligt för att vi inte riktigt vet vad som händer efter sommaren eller vart vi ska bo. Amiya trivs så bra på sin förskola och med sina kompisar och jag tycker också om den väldigt mycket.

Jag är så glad och tacksam att hon har fått möjligheten att gå på förskolan de senaste 9 månaderna. Det har varit så viktigt för henne. Att få umgås med andra barn, lära sig att dela med sig, samsas, vara en bra kompis och ha en vardaglig rutin.

Det har nog varit nyttigt för både mig och Amiya att ha lite tid ifrån varandra på dagarna, då jag varit med henne i princip dygnet runt i 2,5 år innan vi började på förskolan. Men vänjer mig typ aldrig att vara ifrån henne. Vi pussas och kramas fortfarande hundra gånger innan jag säger hejdå på morgonen

Hon har verkligen utvecklats de senaste månaderna. Det är också självklart för att hon blivit äldre men hon lär sig så himla mycket där på föris. Speciellt nu när hon går i den större gruppen där de flesta är äldre än henne. Jag vill verkligen att hon ska få gå på förskolan då jag tycker att det är en viktig del i barns uppväxt. Sen är jag så tacksam i efterhand över att jag faktiskt var hemma med henne, hennes första 2,5 år, trots att det var riktigt jobbigt också vissa stunder. Tiden går verkligen så fort och dom växer upp så snabbt.

Nu kan jag sitta och spela spel med Amiya, ha konversationer om allt mellan himmel och jord, ligga ner och bara mysa å kolla film utan avbrott, hon börjar bli så stor. Om jag är lite ledsen märker hon det och tröstar mig, hon gosar och kramar och pussar på mig bara för att hon känner för det och kommenterar mina kläder och mitt smink å säger hur fin jag är. Vem är hon ens??? MITT barn. Som jag älskar henne. Ser fram emot sommarlov i London med hela Min familj <3

DSC_0646

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats