Smärtsam egentid | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Smärtsam egentid

  

Idag träffade jag Sharon, min underbara spaterapeut. Men inte för någon skön behandling snarare de minst sköna inom skönhet haha. Men kände att jag ville vaxa mig innan vi åker till Gran Canaria på måndag. Vaxade och färgade även mina bryn som blir Albino blonda så fort solen lyser på dom! 

Tyrone slutade klockan 2, så då möttes vi på hans jobb så han fick ta över Amiya. Sharon jobbar ju där, smidigt och bra. 

Riktigt skönt med egentid även fast fet var smärtsamt idag, helt sjukt hur trött jag blev när jag la mig på bänken. Man slappnar typ aldrig av när man har barn har jag kommit på. Även om man är lugn och sansad så har man alltid händerna fulla, ögonen öppna och självklart ett barn att se efter konstant. 

Att få ligga i hennes sparum är för mig så himla lyxigt. Att bara få “koppla av” och inte behöva tänka på någon annan förutom mig själv. Tog en lång och härlig dusch efter också, i min ensamhet. Så nu känner jag Mig fullt redo att möta upp Tyrone, Amiya och lilla Nylah som han också hämtat upp från skolan. 

Riktigt skönt att veta att jag ska få spendera hela helgen och en hel vecka med mina älsklingar utan att T ska behöva jobba, speciellt att nästa vecka inte behöva tänka på att laga mat, tvätta eller städa. Ljuvligt!!! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats