Skridskopremiär | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Skridskopremiär

 

I lördags så vart det skridskopremiär för Amiya. Trot eller ej men hon åkte faktiskt i mina gamla skridskor som mamma hade sparat nere i källaren. Det kändes så fint att hon fick åka första gången i mina skridskor!

Jag såg verkligen fram emot att få ta ut Amiya på isen i år, förra året sa vi att vi skulle vänta tills hon fyllt 3 så nu var det dags. Inte för att jag är någon skridskofantast, men jag tycker att det känns som en självklar vinter aktivitet, speciellt när man är liten.

Dock vart det ingen konståkerska av Amiya denna gång. Det var mer som Bambi på hal is och oj så kämpigt det var att stå upp i skridskorna; ännu svårare att ta sig nån vart. Men kul hade vi i alla fall. Det blev mer av ett träningspass för mig och min  pappa som fick släpa med henne när vi åkte. Och gnället när vi skulle gå hem ska vi inte tala om. Man ba snälla unge vi bor tre kvarter ifrån parken hur mycket kan man gnälla över att man är trött å kall 😂 Anar att alla föräldrar känner igen sig i tröttgnället. Men det var superkul att prova!

När tyrone kommer om ett par veckor ska vi nog ta oss ut igen allihopa. Förra året köpte han ett par skridskor som han har här hos oss i Stockholm, han är skittaggad, haha 🙂

IMG_9576IMG_9582IMG_9597IMG_9600IMG_9606

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats