Morgonstund har guld i mun | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Morgonstund har guld i mun

Godmorgon från ,mig och Zion!

Jag lyckades precis få Amiya att somna om igen då vi somnade så sent igårkväll. Det är typ standard här hemma att somna sent då hon är världens kvällsuggla. Speciellt när hon sovit middag på förskolan, då blir hon liksom aldrig trött på kvällarna. Men nu märkte jag verkligen att hon var dödstrött när hon vaknade och som sagt så somnade hon precis om.

Det är nämligen stängt på förskolan idag så vi har en lite längre helg framför oss. Nästa vecka är det ju också stängt på tisdagen då det är nationaldagen då. Så det blir också en kortare vecka på föris, tredje veckan i rad! Sen är det ju dags för oss att åka till London den 12 juni så det är bara fyra dagar kvar på förskolan för Amiya. Sen vet ju inte vi om vi kommer bo här efter sommaren eller hur vi gör så det känns lite sorgligt.

 Zion är nog också på gränsen att somna om här, han har precis fätt lite mjölk efter att ha legat och “pratat” ett bra tag. Han är också lite mer kvällsligg och morgontrött om man nu kan avgöra det än.

Det är så skönt att få vara vaken lite själv såhär på morgonen tycker jag. Det är typ min bästa tid för mig själv. Då hinner jag oftast fixa i ordning mig i lugn och ro och laga nån god frukost så slipper man försöka sig på det sen när barnen är igång.

Jag undrar vad vi ska hitta på idag?

 

DSC_0395 DSC_0396 DSC_0391 DSC_0378DSC_0514

 

xxx

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Hej!

  Din blogg har blivit nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2017 av dina läsare. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/, använd gärna det grafiska materialet som finns tillgängligt under fliken Badges på tävlingssidan!

  De fem bloggar som har flest röster den 11/6 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i en vecka!

  Lycka till!

  /Sofie på Babyshop

Annons
stats