Måndagstankar | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Måndagstankar

Efter en skön söndag igår så börjar nu en ny vecka. Tiden bara rusar förbi hela tiden det är helt sjukt! Jag tror aldrig i hela mitt liv att tiden har gått så fort som nu. Guud, jag tyckte det var nervigt att lämna Amiya i typ 5 timmar i lördags. Tänk all oro som man ska ta sig igenom för reeeesten av sitt liv! Galet. Att låta henne leka å klättra och veta att hon kommer ramla och slå sig, låta henne sova borta, att lämna på dagis och plötsligt ska hon gå till skolan Själv! Första utlandsresan, första festen.. Nej Gud! Vill inte ens tänka på allt sånt nu, jag blir rädd haha!

Vi hade i alla fall en skön söndag igår, det blev fotboll på morgonen, vi kollade på Tyrhys när han spelade match, som förra helgen. Tyrhys sa att alla hans lagkamrater trodde att jag var hans mamma, haha och en av föräldrarna som stod på sidan sa “har din son spelar i många lag förut?” Jag ba oh it’s not my son it’s my boyfriends son” oh sorry fick jag till svars hahah. Hon kanske kom på att jag kanske var lite väl ung för att ha fört honom. Skulle liksom varit 11 år när jag blev mamma om Tyrhys var min son, hahaha. Efter fotbollen så blev det storshopping på en av de största matbutikerna jag sett tror jag. Vi handlade för nästan 2000kr, men då får man komma ihåg att vi nästan aldrig äter ute 🙂 speciellt inte Tyrone. Han har typ 5-6 matlådor med sig till jobbet varje dag! Så det går åt mycket mat hemma hos oss.

Efter det var vi hemma och tog det lugnt, lagade mat och jag karvade ut pumpor 😀 eller en pumpa, men med två olika sidor.. Ska visa i senare inlägg! Amiya sov skitdåligt i natt, vaknade rätt ofta och var vaken i säkert två timmar. Jag lackade! Var så sjukt trött och jag känner att nu måste jag vänja henne av vid natt-matningen.

Är det någon som har tips på hur man kan göra? Ska jag bara låta henne gråta igenom det när hon vaknar för mat? Och hur länge klarar dom sig utan mjölk under natten?? Tacksam för tips!

Här är lite bilder från igår! Så dålig på att själv vara med på kort, det ska de bli ändring på … 🙂

IMG_4291.JPG

IMG_4295.JPG

IMG_4297.JPG

IMG_4304.JPG

IMG_4305.JPG

IMG_4307.JPG

IMG_4310.JPG

IMG_4309.JPG

IMG_4308.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats