Lyxmiddag och nya naglar | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Lyxmiddag och nya naglar

Igår slutade Tyrone tidigt så han sa att jag skulle få gå och fixa mina naglar, jippiiiiii. Vi tog bilen dit (för han orkar aldrig gå någonstans) och jag fick tid på en gång. Dom kör alltid drop in och även fast jag kom när dom skulle stänga så sa dom okej. Gullisar! Jag har gått till dom i två år nu och dom gör akryl, vilket jag aldrig skulle göra i Sverige, men här är det så sjukt billigt så har kört på det ändå. Men igår bestämde jag mig för att för första gången på år, att ta bort det påbyggda och börja med schellack istället. Jag lovar, har inte sett mina riktiga naglar på sååååå länge och det kändes så galet konstigt utan någonting men nu är dom fina och rosa igen och det ser dessutom mycket mer naturligt ut med schellack.

Därefter åkte vi till affären där vi bor och en nyöppnad liten fiskbutik där jag inhandlade färsk tonfiskfile bl.a.

Det blev lyxmiddag med en god flaska Savignion blanc till och mys på kvällen med nybakade kolakakor till efterrätt.

Förresten, är det ovanligt att inte kunna stryka som svensk? Jag kan inte och har aldrig behövt för den delen heller. Igår frågade Tyrone varför min skjorta hade hängt på strykbrädan i en vecka. Jo för att jag tänkte att du skulle stryka den åt mig svarade jag. Han sa okej, men den här skjortan har jag aldrig ens sett förut och kollade frågandes på mig. Näe, svarade jag, jag hann bara använda den en gång innan jag behövde tvätta den och sen har jag inte kunnat ha den på mig. Varför? Frågade Tyrone. För att jag inte kan stryka, det vet du ju, svarade jag.. Och det vet han, för första gången han bad mig stryka en tröja åt honom så brände jag den. “Jag sa ju att jag inte kunde stryka” sa jag ledset och skamset när jag behövde ringa upp honom och förklara vad jag gjort. Haha, så han beslöt sig för att stryka min skjorta åt mig och vi diskuterade varför jag aldrig har lärt mig stryka. Han har strykmani, han stryker till och med sina mjukisdresser. Han menar att han aldrig skulle kunna lämna huset om de va skrynkligt. Han behövde stryka sin skoluniform under hela sin uppväxt också. Jaja, jag klarar mig fint utan den kunskapen och om jag behöver så kan ju han alltid hjälpa mig hihi.

Lilla fisen
IMG_0747.JPG

Mina älsklingar
IMG_0754.JPG

Skulle ta en fin familjeselfie och vi tog typ hundra, det här blev tro det eller ej den bästa hahah
IMG_0771.JPG

Här står Tyrone och stryker åt mig. Jag fick absolut inte ta en bild och lägga ut men jag gjorde det ändå haha
IMG_0768.JPG

Fin tonfisk filé
IMG_0770.JPG

Mumsigt värre
IMG_0772.JPG

Mina nya naglar!
IMG_0774.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats