Lämnade ensam för första gången... | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Lämnade ensam för första gången…

Igår så var jag bjuden på en brunch/dagsfest på sushi samba här i London. Det var Charlotte, som är grundaren till Londonswedes som bjöd in mig. Jag bestämde mig för att gå för ca en vecka sen och tänkte att det är ett perfekt tillfälle att lämna Amiya med Tyrone eftersom att det var på en lördag och dagtid dessutom.

Jag har gått och tänkt på det hela veckan och måste medge att jag var rätt nervös över hur det skulle gå, just för att jag fortfarande ammar. Trots att jag inte ammar alls lika mycket längre så är ju Amiya fortfarande van vid att få bröstet. Men jag förberedde med utpumpad mjölk (trots att Amiya nästan aldrig tar flaskan) och massvis med olika godsaker för Amiya och Tyrone att ha under dagen då jag skulle vara borta. Han skjutsade mig dit och jag ammade Amiya i bilen en sista gång innan jag gick.

Jag ringde faktiskt inte EN enda gång men jag skrev på whatsapp och frågade hur allt gick.. Jag fick inget svar, haha. Lite senare fick jag ett svar från Tyrone där det stod: Chill out and relax for once…

Och det gjorde jag. Eller chillade gjorde jag kanske inte utan, det blev några drinkar och mingel och det var så himla kul att få komma ut och träffa folk. Både engelsmän och svenskar! Jag älskar ju att mingla och att prata med nya människor också, så jag trivdes som fisken i vattnet. Dock kändes det SÅÅÅÅ konstigt att vara utan Amiya. Shit, man känner inte igen sig själv knappt och det första jag nämnde till folk var att jag har en dotter hemma. Helt sjukt egentligen, men det är sant! Jag saknade Amiya typ hela tiden, samtidigt som det var jätteskönt att få lite tid för mig själv. Jag har ju max lämnat henne i nån timme innan och då har jag alltid varit i närheten.

Vi hade i alla fall en jättetrevlig dag och efter några timmar drog jag hem till Tyrones mamma och mötte upp alla, inklusive Tyrone och Amiya som kom dit efter mig. Lilla älsklingen! Det hade gått bra sa Tyrone ( men man vet ju aldrig om han bara säger så eller om det faktiskt gick bra haha )…

 

IMG_4218-0.JPG

IMG_4215.JPG

IMG_4225.JPG

IMG_4230-0.JPG

IMG_4233-0.JPG

IMG_4234-0.JPG

IMG_4245-0.JPG

IMG_4249-0.JPG

IMG_4242-0.JPG

IMG_4252-0.JPG

IMG_4340-1.JPG

IMG_4339-1.JPG

IMG_4338-1.JPG

IMG_4341-1.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats