Gröna lund igår :) | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Gröna lund igår :)

Det är sån nostalgi för mig att vara på Gröna Lund. Jag brukade ha guldkort där när jag var yngre, vilket innebar fri entré och fritt åkband hela säsongen ut. Jag hängde alltid där med mina vänner under min tonår.

Jag har alltid älskat att åka allt möjligt på tivolin, även när jag var yngre och var för kort så ställde jag mig på tårna för att bli tillräckligt lång för att få åka fritt fall och bergochdalbanan.

Vi hade sån tur med vädret igår och vi valde verkligen precis rätt dag att gå dit också. Jag, Tyrone och Tyrhys köpte åkkort alla tre såklart och det var inga köer till någonting! Dock öppnade det klockan 3 så vi hängde på låset för vi ville inte att set skulle bli allt för sent med tanke på Amiya. Vi åkte hem vid 20.00 tiden helt färdiga efter att ha åkt alla attraktioner flera gånger om.

IMG_1024.JPG

IMG_1026.JPG

IMG_1027.JPG

IMG_1025.JPG

IMG_1029.JPG

IMG_1028.JPG

IMG_1030.JPG

IMG_1031.JPG

IMG_1032.JPG

IMG_1033.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats