Första advent | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Första advent

Åh, jag har haft en sån extremt mysig helg. I fredags efter jobb så blev det mys hemma. Det var bara jag och pappa och Amiya hemma så vi passade på att köpa indisk take away och gottade i oss det till middag å bara tog det lugnt hela kvällen.

På lördagen efter jobbet så åkte jag och Amiya och mötte fina vän Bella. Det första vi gjorde var att promenera till Bromma blocks för att handla lite middag och frukost till dagen efter då vi planerat att sova över hos dom. En av hennes småbröder var där också över helgen och hälsade på och så självklart hennes son Adrián.  När vi kom hem hade vi det riktigt mysigt, det fick bli lättlagad middag, lövbiff, bea, pommes och grönsaker som vi alla uppskattade 🙂 Sen blev det såklart lite lördagsgodis också och vi alla satt uppe och kollade på Så mycket bättre, sen blev det läggdags.

På morgonen hade Bella hängt upp en julstrumpa på dörren där vi sov och i den låg ett gigantiskt kinderägg, gissa om Amiya blev glad?! Vi  åt en god frukost med bland annat risgrynsgröt. Bella hade verkligen skapat julstämning hemma hos sig med lite julmusik i bakgrunden och massa pynt. Så himla mysigt. Jag älskar verkligen julen och vi hade en perfekt första advent hos dom.

Det blev en snabbis i lekparken efter frukosten men sen sprang vi hem då det blev snöstorm typ när vi var ute?!! När vi kom in så bakade vi och njöt av värmen inomhus istället!

Amiya bara älskar Adrián!!

img_6692-1.jpg

Middagsdagsimg_6696-1.jpg

Amiya, Adrián och Bellas lillebror Ginoimg_6690-1.jpg

Kvällsmyserimg_6699-1.jpg

Superlycklig men synade ganska snabbt att Bella hängt julstrumpan där. Jag har övertalat henne att det var tomten hahah.img_6702.jpg img_6703.jpg

Bebismyser!! Får mig att längta ännu mer efter lillebror 🙂img_6701.jpg

Breakfast is servedimg_6704.jpg


Hur gosssiiig får man bli?! 

img_6709.jpg img_6723.jpg

Vi tog med oss massvis med leksaker i vagnen som Amiya sysselsatte sig med hos Bella img_6724.jpg

XxX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats