Ettårskontrollen på BVC | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Ettårskontrollen på BVC

 

Idag hade vi besök hos BVC. Tänk att det redan var dags för ettårskontrollen och vaccination igen. Ja, nu är hon ju snart 13 månader men jag kan fortfarande inte fatta att hon fyllt ett. 

Det är en superhärlig ålder tycker jag. Trots att hon är i en lite mammig fas så är den här åldern så gosig. Hon blir mer och mer “självständig” och förstår så mycket. Testar att prata mer och mer. Vill gå själv, vill inte sitta i vagnen längre stunder, vill knappt bli matad utan hon äter helst själv. Hon härmar allt man gör. Hittar hon någon ny grej så ger hon den till mig så jag kan visa vad man gör med den och sen provar hon att göra det också. Det känns som att hon lär sig 1000 nya grejer på en dag! 

Älskar att vara mamma och få vara med å utveckla och uppfostra min egna lilla tjej. Jag fick beröm hos barnmorskan idag om att jag verkar vara väldigt lugn och trygg i min mammaroll och att jag gör ett bra jobb. Då blir man ju så glad så man spricker! Det gjorde min dag. Jag älskar vår barnmorska 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats