En killer workout! | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

En killer workout!

Jag har försökt hålla igång träningen under sommaren men inte hunnit till gymmet så mycket så det har mest blivit till att träna hemma med barnen. Sen har jag och Tyrone haft bootcamps varje söndag där borta också. Men utöver det har jag inte varit lika effektiv med min träning som jag velat.

Här hemma i Stockholm är det lite lättare eftersom att Amiya går på förskolan och så kan jag lämna Zion på minisats medan jag tränar vilket är guld värt. Jag brukar tajma in när han sover och det går alltid superbra att lämna, än så länge.

Idag körde jag ett riktigt mördarpass som jag tänkte dela med mig av:

(Man kan se video på träningspasset och se hur man gör övningarna på min INSTAGRAM)

(superset)

1) Barbell walking lunges (25 kg)
3x 40, 30, 20 reps

2) Mountain Climbers
3x 60, 45, 30 sekunder

400 meter sprint

(superset)

1) Front squat shoulder press with barbell (20 kg)
3x 25, 20, 15 reps

2) Burpees
3x 60, 45, 30 sekunder

300 meter sprint

(superset)

1) Bentover barbell row (20 kg)
3x 25, 20, 15 reps

2) Squat trusts
3x 60, 45, 30 sekunder 

200 meter sprint

1) Kettle bell swing (20 kg)
3x 25, 20, 15 reps

2) Skipping (hopprep)
3x 60, 45, 30 sekunder

100 meter sprint

Superset* betyder att man alternerar de två övningarna jag har skrivit ihop tills det att man gjort 3 vändor av båda dessa övningar. Till exempel; 40 walking lunges, 60 sek mountain climbers, 30 walking lunges, 45 sek mountain climbers, 20 walking lunges, 30 sek mountain climbers.

Ni som vill testa de här passet, tänk på att inte ha för mycket vikt då det är väldigt många repetitioner av varje övning.

Man kan se video på träningspasset och se hur man gör övningarna på min INSTAGRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats