Det är dags | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Det är dags

Hej alla mina fina!

Nu är det dags att komma tillbaka till bloggen efter ett längre avbrott och en lång sommar i London. All min extra tid har jag ägnat åt Tyrone och barnen i sommar och bara njutit av att kunna vara alla fyra så mycket som möjligt. Nu är vi tillbaka till rutiner här i Stockholm igen och det känns faktiskt rätt skönt. Trots att vi saknar pappa såklart.

Zion har hunnit bli hela 6 månader och han är en stor bebis på nästan 10kg och han är 74 cm lång redan. Han har verkligen varit en lättsam bebis som nästan alltid är helt nöjd och glad och som sover bra på nätterna. Helt fantastiskt verkligen.  Jag fasade över att jag skulle bli en helt slutkörd tvåbarnsmamma men jag känner faktiskt inte så stor skillnad på att ha två barn jämfört med att bara ha Amiya. Om inte annat så är det bara roligt med två och Amiya älskar verkligen Zion.

Amiya har börjat på en ny avdelning på sin förskola med de äldre barnen och hon trivs som fisken i vattnet. Det var inga problem att komma tillbaka till förskolan efter 3 månaders uppehåll och hon har fina vänner där som hon älskar att leka med. Jag är så himla nöjd med hennes förskola verkligen och är glad att vi valde att stanna i Stockholm en termin till, för hennes skull.

Hoppas att ni alla har haft en underbar sommar!

DSC_0083 DSC_0078 DSC_0062 DSC_0094 DSC_0135

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats