Back in London  | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Back in London 

Det är ju tur att man har så gulliga vänner som ställer upp när man behöver en hand. En av mina bästa vänner Sophia körde mig och Amiya imorse till Arlanda. Vårt plan gick klockan 14.10 så vi satsade på att vara där vid 12 och det tajmade vi rätt bra 🙂   Amiya somnade i bilen på väg till Arlanda men sov bara en kort stund, vilket egentligen var rätt skönt för då tänkte ja att förhoppningsvis så kommer hon vara trött igen när det är dags att sätta oss på planet! (Dock vet man ju aldrig när man har barn) men vi kunde ju hoppas på det i alla fall! 

Det är verkligen skönt att ha två extra händer när man reser själv med barn! Sophia följde med in och hjälpte mig med vagnen och väskan och det. Shit vad mycket packning jag hade. Förstår inte hur jag kunde ha SÅ mycket mer grejer tillbaka hem än vad jag hade till Stockholm. Fick säkert packa om väskan 5 gånger i morse för att hålla en rimlig vikt på mitt baggage. 

Tur att vi har en sån där baggagevåg hemma hos mamma och pappa så jag hade koll! Men vet ni vad jag gjorde? Jag stoppade ner en jacka, ett par skor och ett paket välling under vagnen och fällde ihop och packade in  vagnen i plasten med det kvar där i. Perfekt! Där slapp jag 3 kilo i väskan och fick ändå med mig det till London haha. Vet inte om man får göra så men dom skannar ju vagnen på plats och det gick ju bra! 

Amiya va lite gnällig i början på flygplatsen så Jag matade i henne några tuggor mat innan Vi vinkade hejdå till Sophia innan vi gick in i Securityn. Sen dess har Amiya varit på topphumör, tack och lov! Vi satte oss på ett fik och åt pasta med pesto och kyckling, sen blöjbyte och därefter vidare till gaten. Amiya fick springa av sig innan vi fick boarda för att bli ännu tröttare.

Vi fick tre hela säten för oss själva. Det kallar jag lyx!!! Vi läste en bok innan det var dags för avgång. Och när säkerhetsbältesskylten slocknade så la jag mig med Amiya och hon somnade på en minut! Fatta vad skönt?!!!! Till skillnad från sist då hon var vaken Ella flygresan och somnar precis när jag ska gå av haha, sån otajming!

Men denna gång hade jag lite mer flyt, Amiya sov i princip hela flygresan och jag kunde sitta med fötterna upp och bara ta det lugnt. LYX! 

Nu sitter vi på Gatwick express för att ta oss in till centrala london. Vi ska möta pappa T på hans jobb. SOOOOM vi Längtar nu!!!! 

  

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats