Adidas | Från Stockholm till London

Från Stockholm till London

Annons

Adidas

Amiya fick en helt fantastisk fin adidas dräkt av hennes farfar och hans sambo igår när dom kom förbi. Alltså jag fullkomligt älskar den! Det är oftast rätt knepigt att klä Amiya i annat än kjol eller klänning om det inte är väldigt tjejigt eller om jag kan locka med att jag brukar ha något som liknar eller så, men den här gick hem!

Idag kom dom även och hämtade henne lite senare runt 6tiden, för att ta med henne ut på en shoppingtur som de lovade henne igår. Dom hade gått till Primark och kom hem nu på kvällskvisten. Dom hade ätit på Mc Donalds och Amiya hade fått två par tights, två tröjor, en klänning, ett par ballerinaskor, en väska, en barnparfym och ett barn “sminkset”. Pat, som är sambo till Amiyas farfar sa att det är så svårt att hålla sig när man är ute med barnen. Och det är ju det! Man vill ju köpa allt 😍

Amiya ville sen ha show för mig och Tyrone i sin nya klänning, skor och sminkad i sitt nya läppglans. Vi dog ju. Å hon är så duktig på att underhålla. En riktig liten entertainer!

Nu ligger Tyrone å läser för henne och jag tror faktiskt att han kanske till å med har somnat för jag tycker det varit tyst lite väl länge 🧐 är det inte jag så är det han som somnar ifrån den andre 😂🙈 jaja, vår tid kommer haha!

 

 

Amiya ser som plockad ut ifrån 70-talet typ haha, men så fantastiska färger i den här dressen. Lilla spextjejen!

 

 

 

 

 

xxx

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Isabella Portnoff

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats