Från Stockholm till London

Londonkompisar

Idag träffade vi upp våra Londonkompisar! Min vän Sonya och hennes dotter Soraiya som är ett halvår äldre än Amiya.

Vi träffades på stay and play här i London när tjejerna var supersmå. Amiya var typ 1 kanske. Stay and Play är Londons motsvarighet till öppna förskolan och jag och Sonya klickade verkligen. Hon är ett yngre än mig så vi är jämngamla och har superkul ihop!

Vi hann bara träffa dom en snabbis i somras så det var verkligen längesen vi såg dom ordentligt men det kändes som det inte hade gått någon tid alls sen sist vi sågs. Tjejerna leker så himla fint med varandra också och är så goa! Vi gick till ett litet lekland nära oss i Sobell Centre där vi lekte med barnen.

Efter lek å häng med dom så åkte vi hem å mötte Tyrone och åkte och storhandlade inför morgondagen då vi ska ha kalas för alla våra tre barn som fyller år i Mars. Puhhh! Men deg ska bli mysigt, det blir inget stort mer för att vi ska få fira med familjen här.

Kom in till rummet å hittade Amiya såhär hon ”hade gjort i ordning sig för att träffa Soraiya” ? gullunge!

 

 

Soraiya tyckte de va mysigt att träffa Zion också som blivit så stor!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Deolinda

    Hej vilken härlig blogg du har !
    Jag tänkte fråga om du har lite tips på vad man kan hitta på.för något med barn (1åring ) i London. Ska på vår första lilla semester dit snart och har egentligen 0 koll på alternativ förutom de fina sevärdheterna. Undrar om du känner till något du skulle kunna rekommendera ?

    1. Isabella Portnoff

      Hej!! Tack 🙂

      Åh klurigt!! När Amiya var liten så gjorde jag typ allt som man gör utan barn haha. Vet faktiskt inte så mycket för små barn om jag ska va ärlig, däremot finns det ju en helt fantastisk barnaffär som heter Hamleys där de alltid händer massa spännande grejer, dom blåser gigantiska bubblor alla leksaker testas öppet i butiken ibland har dom puppet shows etc, det minns jag att Amiya älskade som liten. Sen i Hyde park kan man promenera bland tusentals ankor å där
      Brukar man se/mata ekorrar också å så flyger de lite papegojor fritt där ? utöver ”turistgrejer” så finns de ju många lekland å sånt men de känns lite tråkigt kanske när man ska åka på semester ?

stats