Från Stockholm till London

Update

Good evening yallllll ?

Det är tyst här hos mig då och då som ni märker och som jag sagt förut. Men är man tvåbarnsmami så är man. Jag försöker att inte hålla på att pilla för mycket med telefon/datorn/kameran så mycket. Eller mer än man redan gör liksom.

Statusuppdatering på barnen: dom är BÄST just nu. Amiya har typ kommit ur sin, som jag tyckte var extrem (men som egentligen inte var så allvarlig)  trotsperiod. Skönt! Hon är så snäll med mig och förståndig och ibland förstår jag knappt att hon är mitt barn. Sen är hon också så snäll med Zion så hjärtat blir alldeles varmt i bröstet när man tittar på dom. Zion lyser upp när han hör/ser henne.

Zion är så chillad. Han har typ varit täppt i näsan sen han föddes, stackarn! Men annars är allt bra med honom. Han är verkligen så lugn och soft. Äter, är mest vaken och med på dagen, ler och skrattar mer å mer och han sover så bra på nätterna fortfarande. *peppar peppar* att det håller i sig.

Uppdatering mami: jag tränar på och idag började jag min sockerfria period! Jag får ha en cheatday i veckan är tanken. För HELT utan klarar jag inte ? men det känns bra. Kroppen återhämtar sig sakta men säkert utseendemässigt men jag känner mig stark redan och ser fram emot att bli ännu starkare. Tyrone kommer om några dagar och snart åker vi till London som sagt, jag LÄNGTAR!!!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats