Från Stockholm till London

Tjejkompisar

Min morgon/förmiddag bestod av hemmaträning med mina nyinköpta vikter och boxning med pappa (här hemma) samt gos med Zion. Han är världens mysigaste och lättaste  bebis!

Direkt efter förskolan idag så begav vi oss hem till våra vänner, Sara, Philip och Melanie. Vi kom inte hem förrän 10-tiden och jag som trodde barnen skulle somna på vägen hem, men icke! Ni vet när dom blir så där övertrötta då dom först gnäller och för oljud som en radio som inte har nån sändning typ? Sen går det över till en sån där jobbig pigghet som en myra på kokain. Herregud. Amiya babblade non stop hela resvägen hem. Zion låg bara vaken och tittade i vagnen. Nu sover dom i alla fall. Amiya somnade runt 22.30 och Zion somnade  för en stund sen. Tokungar!

Det blev en mysig dag i alla fall. Tjejerna lekte lite i parken utanför deras hus, sen fick de bada tillsammans å sen åt vi hemmagjord pizza. Mums! Det är så gulligt att se Amiya leka med mina vänners barn. Det känns så sjukt. Att jag och Sara har varit vänner sen gymnasiet och kunde aldrig ens se oss själva med barn och nu är vi här, 10(!!!) år senare och våra döttrar leker med varandra. Små tjejkompisarna ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats